Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 21:06 - Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 1
Автор: oppt Категория: Политика   
Прочетен: 6163 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.02.2013 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 1
                                      
Въпросите съм си ги задал сам, след като не е имало друг да ми ги зададе. Отговорите пак съм си ги дал сам, според моите разбирания, информация, интуиция и вдъхновение сега. Затова казаното по-долу не обвързва никого освен мен, че говоря истината каквато я виждам сега. Текстът не е ченълинг, но не е и само от обичайното ми съзнание, в него има идеи от по-висок източник. Просто не знам кой е той. Старал съм се да предам идеите максимално ясно.

В казаното по-долу се разчита на запознатост с документите на The One People"s Public Trust 1776 (OPPT) и специално трите пресрелийза-разкрития:

ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ за РАЗКРИТИЕ на "НУЛЕВА ТОЧКА":

 

http://oppt.blog.bg/novini/2013/02/16/oficialno-obiavlenie-za-razkritie-na-quot-nuleva-tochka-quot.1054007


ПАРАДИГМА (разследване):

 

http://oppt.blog.bg/novini/2013/02/16/orrt-publichen-tryst-na-edinnite-hora-paradigma-razsledvane.1054008

РАЗКРИТИЕ 1111.1

 

 

http://oppt.blog.bg/novini/2013/02/16/orrt-publichen-tryst-na-edinnite-hora-razkritie-1111-1.1054011


По-долу ще го наричам Публичният Тръст или OPPT.


                 
В: Можем ли да вярваме на OPPT?

О: Ами аз им вярвам. Отчасти това е, защото говореното от тях се съгласува с говореното от други източници, които приемам за достоверни. Но доколкото други не са запознати с това или не биха сметнали тия източници за достоверни, няма да говоря за тях. Да гледаме пряко.

   - Ако някой е гледал документите (делата, регистрирани в UCC) на OPPT, то би забелязал, че това е много сериозна юридическа работа. Тоест работата е сериозна и истинска или сериозна лъжа. Но във всеки случай сериозна.

   - В документите от август до декември 2012 се дават заповеди на американското правителство. Аз намирам това за много сериозно. Също така да обявиш всичките държави-корпорации по света за фалирали (обявени в несъстоятелност). Аз намирам това също за много сериозно - или много сериозна истина, или много сериозна лъжа.

   - Истината изисква да кажем, че ако някой иска да проверява юридическата сила на тия документи, то трябва да има сериозни знания по американското право и по-специално UCC (а аз определено нямам такива). По-лесно е да се провери, че съответните документи са наистина заведени в UCC-регистъра. Един от попечителите на OPPT направи кратко видео, в което показва как да се действува. Освен това, за да се получи съответния документ, май трябвало да се плати 15$. Впрочем и за това някой се опита да нападне OPPT - това било скам, за да платите 15$. Но 15-те долара - това било таксата за получаване на КАКЪВ ДА Е документ от UCC-регистъра, и това се плаща на поддържащата UCC-регистъра организация, тоест на достатъчно сериозна организация, а не на OPPT или някаква друга организация, която може да се счита съмнителна.

   - Основните документи на OPPT са изложени публично.

   - Самият факт, че OPPT смеят да се появят публично, е многозначителен. Това говори, че основната работа е свършена, както и че основните противодействащи или желаещи да противодействат принципали и агенти са овладени в подобаваща степен. Каза се, че дори и без публична известност, имало доста сериозен натиск върху Публичния Тръст при работата му през 2012, което не знам какво точно означава.

   - OPPT предлагат комплект документи-образци, с които да се отговаря на банки, съд, полиция, адвокати и прочие. Предполагам, че поне някои от желаещите да се ползват от тях, ще са проверили поне за съществуването на споменаваните в документите-образци дела, на които те се основават. Досега не съм видял някой да каже "няма ги". Разбира се, по-важно е да се появят хора, които да кажат, че документите действат - че проявяващата претенции към тях "институция" (понеже вече са незаконни, те само си мислят, че са "институции", например съд) се е въздействала и е спряла да безпокои съответния човек. Разбира се, може да има и по-упорити "институции", които продължават да настояват, че властта е в техни ръце.

    - Документацията на някои от фалиралите държави-корпорации може да разгледате на посочените линкове (в четвъртия пресрелийз). Според мен получаването на големи количества инфо от
http://www.sec.gov също едва ли би било възможно, ако OPPT не са много сериозна... истина или лъжа. Аз свалих някои отчети на Италия за 2012, около 30 МБ (даже държавите си имат формуляр за попълване на отчетите, подавани от премиера и министъра на финансите).

    - И не на последно място, попечителката на OPPT Heather Ann Tucci-Jarraf има излъчването на много светъл човек при контактите си. Тя се включва на няколко токшоута, ред коментари и отговори на въпроси, по блоговете също писа.

Накратко казано, досега не съм видял нещо съмнително и като цяло усещам OPPT като нещо достоверно. Не сте длъжни и вие да го приемате, но все пак важно е да приемете OPPT като нещо сериозно.

В: И как така някой се е сетил да закрие всички държави?

О: Безспорно е било гениална идея.

Публичният Тръст се явява регистриран, обвързан с клетва и т.н., следователно законен представител на "единните хора", наследник на подобен тръст от 1776 (оттук 1776 в пълното име на Публичния Тръст). Както се каза в Разкритие 1111.1, единните хора на Земята и тяхната Абсолютна Стойност са регистрирани по UCC на 25.07.2012, Земята е регистрирана на 3.08.2012. И тези "единни хора на Земята", тоест ние, всички еднакво сме бенефициенти на Публичния Тръст.

Тези държави, както стана вече ясно от Разкритията, са корпорации, регистрирани в САЩ и съответно приемащи да спазват американските закони и UCC специално. Счетено е, че те са нанесли вреди на единните хора (пряко и чрез нанасяне вреди на Земята вероятно), отправен им е иск за компенсация (за 3.5 квинтилиона уравнителен дълг (в злато и сребро) + 3.5 квинтилиона за нанесени вреди (в злато и сребро) + изземване на незаконно отнетото от Длъжниците имущество на хората, според Разкритието за Нулева Точка; не знам точно как е калкулирано) от името на хората на Земята към всички тия държави и други организации (Обединените Нации, МВФ, Световна банка и пр.) като единен ДЛЪЖНИК на единните хора.

Основателността на иска не е оспорена, следователно се счита за приета. Явно не са посмели да го оспорват, защото това само по себе си би било признание, че принадлежат към "системата на робство".

След това е поискано изплащане на неоспорения дълг,  ДЛЪЖНИКЪТ отказал да го изплати, след което ДЛЪЖНИКЪТ бил обявен в несъстоятелност (на 24.10.2012 според Разкритието за Нулева Точка).

Всичките издавани валути и ценни книжа на Длъжника са регистрирани по UCC като невалидни. В този момент законово битката е загубена. Остава силово противопоставяне и продължаване на поддържането на различните системи на ДЛЪЖНИКА, но явно силовите възможности са дотам.

Както се каза в разследването ПАРАДИГМА, силите за прилагане на закона общо взето не са корумпирани и ако получат импулс и подобаващи заповеди за установяване на справедливостта, те действат подобаващо. Явно са ги получили тия заповеди, само до март 2012 се появиха в медиите над 600 съобщения за оставки и арести на висши банкови служители по целия свят. Другото, което остава, е поддържане на медийното затъмнение чрез контролираните от агентите и принципалите на ДЛЪЖНИКА медии. 

Ако държавите си бяха нормални, тоест суверенни, пък било и много корумпирани, такова закриване не би  могло да се извърши, но не биха били и лесни за контролиране. Затова им е била направена "магията" да станат корпорации, регистрирани в САЩ. Но, както се каза в Разкритието за Нулева Точка, "магьосниците" имат тоя проблем, че нямат резервен изход, ако ги хванат. Както и стана.

"23. Затова царството небесно прилича на цар, който поиска да си разчисти сметката със слугите си.
24. Когато почна той да разчиства сметката, доведоха при него едного, който му дължеше десет хиляди таланта (*);
25. а понеже тоя нямаше с какво да заплати, господарят му заповяда да продадат него, и жена му, и децата му, и всичко, що имаше, и да заплати;
26. тогава тоя слуга падна и, кланяйки му се, казва: господарю, имай търпение към мене, и всичко ще ти изплатя.
27. А господарят на този слуга, като се смили, пусна го и му прости дълга.
28. Слугата пък, като излезе, намери едного от другарите си, който му дължеше сто динария (**), и като го хвана, давеше го и му казваше: изплати ми, което ми дължиш;
29. тогава другарят му падна пред нозете му, молеше го и думаше: имай търпение към мене, и всичко ще ти изплатя;
30. но тоя не рачи, а отиде и го хвърли в тъмница, докле да изплати дълга.
31. Другарите му, като видяха станалото, много се огорчиха и дойдоха, та разказаха на господаря си всичко, що се бе случило.
32. Тогава господарят му го повика и казва: рабе лукави, аз ти простих целия оня дълг, защото ми се примоли;
33. не трябваше ли и ти да се смилиш над другаря си, както и аз се смилих над тебе?
34. И като се разгневи господарят му, предаде го на мъчители, докле да му изплати целия дълг."

*) равно на 60 000 000 лева златни
**) равно близо на 90 лева златни

(Матей 18:23-34)

В: Как и кога се е образувала тази система на държавите-корпорации?

О: По-подробен отговор на този въпрос ще получим в бъдеще. Засега знам за САЩ - превърната е от съединените щати на Америка в корпорация с име "UNITED STATES OF AMERICA" през 1871. През 1913 е създаден Федералният Резерв - частна банка с умишлено заблуждаващо име, която издава парите на САЩ. След това чрез I и II световни войни са постигнати три важни цели:
  - намаляване и изтощаване на човешкия потенциал;
  - разруха на икономиката на почти всички страни;
  - ограбване на световното злато и ценности (по всякакви начини, с насилие или чрез измама - че уж се взема на "депозит", който не са имали намерение да връщат).

И трите цели са били общо взето постигнати и слабите позиции на всички страни без САЩ позволява да се наложи на всички държави доларът като световна валута. Оттам нататък Федералният Резерв пуска печатницата на необезпечени с нищо долари ("от чист въздух", както казват), които обаче всички са длъжни да приемат. "Обезпечението" на долара са били тайната власт на господарите на света, които са въвели системата и на които официалните управляващи на държавите-корпорации, затънали винаги в дългове, са били и са просто като служители, и то не от най-висок ранг. Другото "обезпечение" на долара е било военната машина, както и тайните служби на САЩ и НАТО.

В Австралия май е станало някъде около 1927. Това го научих от документален филм, в който един човек разказва как е открил, че австралийската държава е всъщност корпорация, регистрирана в Ню Йорк. Ето линк към филма:

  What the FUQ? Frequently Unanswered Questions of the "Australian Government"
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=umVj5XQYAi8 

В: Ами ако всичко това изведнъж изчезне - тези дела, регистрирани в UCC, OPPT, всичко... просто всичко, което има законова сила, бъде заличено, а хората от OPPT и прочие  "отстранени", все едно не са съществували... хората ще повикат и ще утихнат, и животът пак ще си продължи както досега... доброто старо блато...

О: Да бъдат изчезнати както в доброто старо време, така ли? Предполагам, че това не е идея, която не е хрумвала на досегашните господари на света и техните агенти. Но ето че за два месеца OPPT не е изчезнал, въпреки че разпространява извънредно неудобна информация за днешната власт, и официалната, и тайната, а именно, че с тях е свършено, както и с най-висше ниво на секретност по отношение на тайното функциониране на тайната световна власт.

Както казах, самото появяване на нещо като OPPT е симптоматично.  И ако хората, които са взривили Световния Търговски Център и са успели да прикрият това тогава, та чак и досега, не могат да се справят с "проблема", значи може би наистина имат сериозен проблем. Човек дори би помислил, че те може би вече не са това, което бяха. Но все пак, за да помисли така, човек трябва да се освободи поне малко от идеята, че те продължават да са всевластни. Също трябва да се освободи поне малко и от страха.

Да приемем все пак, че на тях ще им се наложи да приемат и съществуването на OPPT, и съществуването на направеното от него, и разпространението на информацията за всичко това.

14-22 февруари 2013

Автор: ууу


Източник:

 

http://indigota.com/index.php?topic=6744.msg81363#msg81363

Следва продължение...

 

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: oppt
Категория: Новини
Прочетен: 64488
Постинги: 17
Коментари: 5
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930