Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 21:13 - Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 2
Автор: oppt Категория: Политика   
Прочетен: 2497 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02.2013 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

 

 

Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 2

Линк за Част 1:

http://oppt.blog.bg/politika/2013/02/28/.1059220


В: Добре... Ами ако сегашните управляващи на държавите не искат да дадат властта и се правят, че нищо не е станало?

О: Какво е властта? Хора, които приемат да й се подчиняват и хора, които приемат да я налагат и упражняват. Това винаги е договор, включително при най-грозните диктаторски или деспотични режими. Ако първите не приемат повече да се подчиняват или вторите не могат повече да я налагат, властта изчезва. Дори ако не искат да я дават.

В: Значи сме в революционна ситуация, така ли?

О: В случая - еволюционен скок, не революционен. Основният момент в сегашната ситуация е, че ние и не искаме да им вземем властта. Ние не се борим да завладеем механизма за потискане и ограбване на други хора, известен като "държава". Скоро ние просто НЯМА ДА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ НЕГО. Засега искаме различните институции към т.нар. "държава" да не ни пречат сериозно на живота в момента, докато създадем своя нов свят. Документите-образци, които дава OPPT, имат точно тая цел - да предпазят хората от посегателствата на институциите на фалиралата държава, които поради незнание за промените или съвсем преднамерено се опитват да продължат с действията си на посегателство върху правата, свободата, имуществото и т.н. на хората. 

Да видим обаче какво е характерно за положението, в което се намират сегашните държави-корпорации.

1) Те имат да се сблъскат с една МНОГО НЕУДОБНА ИСТИНА - а именно, че са държави-корпорации, регистрирани в чужда страна и извършили множество незаконни и неморални действия, насочени към ограбване на собствените си народи, на които уж тия държави служат. За тези, които са знаели това и са участвали, това означава национално предателство - престъпление, което е наказвано много строго, дори със смъртно наказание, в много страни. Но за повечето хора това ще бъде голяма изненада, включително и за хора, които са били на високите етажи на властта. Научавайки това, смятате ли, че повечето хора от "държавната машина" ще продължат да искат да работят за нея? Аз смятам, че не.

По-нататък. Доколкото разбирам цялата документация на тия държави-корпорации е иззета и доказателствата за ограбване и изтичане на националното богатство са преизобилни. Не забравяйте казаното в първото Разкритие на OPPT - че в UCC е отразена ИСТИНАТА. Тази Истина ще покаже също, че се е лъжело за истинското финансово състояние на държавата (примерно дочух, че реалния дълг на някои държави е 4 пъти по-голям от официално признавания, но не смеят да го кажат; обаче са приемали, че държавата, тоест хората, имат да го плащат). Ами малко трудно ще им бъде да се изправят отново пред народа, когато хората знаят всичко това, и да кажат: "ние сме вашето национално-отговорно правителство".

Ето няколко статии, в които започват да се задават неудобните въпроси, както и започва да се разкрива механизмът на измамата, с който си служат държавите-корпорации. Но това е само началото. И в основата на неудобните въпроси стои един прост въпрос: "Вие законното правителство ли сте? Бихте ли удостоверили, че вие сте правителството на държавата, създадена тогава и тогава?". Оказва се примерно, че за австралийското правителство това е много неудобен въпрос, защото то категорично избягва да му отговори. Ще видим в бъдеще как стоят точно нещата и в България.

One People’s Public Trust Lawfully Forecloses Corporations, Banks and Governments for Operating Slavery and Private Money Systems
http://wakeup-world.com/2013/02/18/all-corporations-banks-and-governments-lawfully-foreclosed-by-oppt/

Corporations Masquerading as Government (Part I & II)

http://wakeup-world.com/2012/11/09/are-corporations-masquerading-as-government-in-australia-and-world-wide/


 

http://wakeup-world.com/2012/12/17/corporations-masquerading-as-government-part-ii-which-government-can-we-trust/

 

 

 

 

2) Разбирам, че ще се намерят хора, което вероятно ще продължат да говорят: "разбира се, ние сме вашата ЗАКОННО ИЗБРАНА ВЛАСТ" (и едва ли не - елате да ни защитавате). Вярно ли е това? Днешните т. нар. "национални закони" са (корпоративни) закони на (корпорацията) РБ, чиито (корпоративни) служители (парламент, правителство, съдилища, полиция и др.) налагат тия закони на населението в страната за спазване, често злоупотребявайки дори спрямо собствените си "закони".

Но коя е основната лъжа? Според мен тя е - че законодателите са "законно избрани". Вие да сте подписвали някога договор (отговарящ на изискванията на UCC или международните му еквиваленти, може би дори и нашия Търговски Закон да вземем), че давате информирано и доброволно съгласие някое лице да бъде ваш представител в някакъв законодателен орган за това и това и това (и евентуално не повече!). Щом не сте подписвали (и аз не помня да съм подписвал), няма законно представителство.

А дори ако не се формализираме с подписване на документ, поне устно да сте давали съгласие? Макар че ако от хората за много по-скромни цели се изискват документи, то вероятно и за това някой да те представлява при избор на закони също трябва да има подписан документ с твоето съгласие, ако нещата са поставени отговорно. Щом няма законно представителство, Парламентът е бил незаконен, съответно и законите, които е приемал. Под тези закони стоят подписите на корпоративни служители, не вашите. Нали? Тоест законите може да важат, но само за корпоративните служители, не и за всички останали хора в страната.

Знам какво ще кажат тук защитниците на "законността" - нали сте ни избрали на избори, на "законни всенародни избори".

Първо, не са всенародни, а само на 30% и то от тия, на които вие сте дали право на глас. За вътрешно-корпоративните боричкания и измами около изборите изобщо не говоря, защото това са си ваши вътрешни работи, макар и доста грозни за гледане отстрани.

Второ, не са законни изборите, защото са проведени по ваш (тоест незаконен) избирателен закон. Тоест ние никъде не сме приемали, че сме съгласни на такъв избирателен закон. Но да кажем, че част от хората, приемайки да гласуват, са приели да участвуват в забавлението "избори" - пускат там едно листче, което има стойност единствено за разпределението на печалбите в корпоративната игра-томбола. В резултат се избират някои хора да отидат в корпоративната формация по името "парламент". Някакъв договор да сключват тия хора с нас, че им даваме право да ни представляват, и за какво именно, и че ние ПРИЕМАМЕ ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ, които те ще приемат, като наши закони. Аз такова нещо не знам.

 На бюлетината не пише някакъв договор, нито е говорено пускането й да се счита за подпис на някакъв договор (ако това изобщо е възможно). Единствено има подпис, че сме участвали в корпоративната томбола (ако сме участвали).

 

"Ама разбира се! Всеки знае, че избраните от него народни представители ще създават закони, които ВСИЧКИТЕ са задължителни за ВСИЧКИ български граждани".

Ето тук именно е голямата злоупотреба с власт! Налагате корпоративната си игра на ВСИЧКИ хора в страната за ВСИЧКИ закони, които приемате (игрите и търговията около приемането на ред закони също не е много приятна гледка).

"Е, това са пълни глупости... разбира се, че сме законни... няма какво повече да слушаме" - ще махнат тук може би отегчено с ръка "законниците" ... но аз не съм свършил. Да приемем, че е сключено джентълменско споразумение, и без подписване на някакви документи, даващо на т.нар. наши "представители" да имат доста големите права да приемат ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, които тяхната корпорация след това ще налага за изпълнение на ВСИЧКИ НАС и по този начин действията им засягат всички нас.

За доста големите права, които имат (са си присвоили), да носят нашите "представители" някаква последстваща и подобаваща отговорност ПРЕД НАС, техните "представлявани", за своята работа като законодатели? Най-голямото наказание май е да не бъде включен човекът в някой от корпоративните списъци за следващите избори.  Не съм чувал също някога някой народен представител да дава подробен отчет на избирателите си за работата си като законодател, какво мнение е имал по даден закон, как е гласувал при всеки приеман закон и защо така е гласувал. 

Накратко, липса на договор, безотговорност, безотчетност, съучастие в посегателство върху нас чрез т.нар "закони", тоест беззаконието спрямо НАС е отначало докрай. Законността е само една претенция. Както и т.нар. "демокрация" в този си вид е просто една измама, но все пак хитра, защото хем народът няма власт, хем "демокрацията" (разбирай корпорацията) е цяла, симулирайки, че представлява народния глас.
                                                .
В: И толкова ли е важно това представителство?

О:
Ами опитайте сами. Например попитайте някой човек може ли да получите пари от него и, ако той се съгласи, отидете в банката, където той има свои сметки и кажете, че искате да изтеглите ВСИЧКИТЕ пари от ВСИЧКИТЕ му сметки. Ако ви попитат имате ли някакъв документ, че можете да извършите това, особено щом не вие сте титулярът на сметките, кажете "а, аз го питах и той беше съгласен". Нещо подобно на нашия "глас" при изборите. И трябва да ви ги изплатят.

Но да довършим за положението на сегашните държави-корпорации.

3) Държавите-корпорации нямат обезпечени пари и ценни книжа, парите им са без покритие с ценни метали и други ценности (а волфрамът минава за злато до едно време). Парите в значителна степен са били превърнати в средство за ограбване и поробване на хората, а държавите-корпорации са основните устройства за това ограбване. Не е случайно, че парите нямат покритие - това много е улеснило ограбването. Разбира се, много от хората, служещи на държавата-корпорация, са се възползвали от позициите си и са доограбвали, колкото е останало. Хората са забелязвали предимно това, по-дребното ограбване, но не са забелязвали по-голямото, или по-скоро забелязвали са го, но са го приемали, нали "без държавата не може". Наистина "широко затворени очи".

Важното тук е, че дойдат ли обезпечените с ценни метали пари, хартийките-банкноти и други "ценни книжа" на държавите-корпорации (обявени впрочем вече за невалидни, както се каза в Разкритието за Нулевата Точка) отиват за вторични суровини. Нали прочетохте какво са менажерирали "магьосниците" - ОСНОВНАТА ЦЕННОСТ е в самите хора, в нас, не е в държавата. Ценните метали и други ценности за обезпечение на новите пари също не са у държавите-корпорации. Те просто не са повече интересни, защото не държат нищо наистина ценно в тях.

В: Значи държавите се премахват, и толкова! Все пак те държат някое и друго нещо,  имат армия, полиция и ред други служби. Освен това и хората подкрепят повече или по-малко своята държава.

О: Ами в сегашния си вид - като механизми за ограбване - мисля, че да, те ще се премахнат. Вероятно не мигновено, но да. Да видим конкретно в България.  Ние имаме опита от 10 ноември 1989. Някой да скочи да защити "другаря Живков", да издигне барикади по улиците в защита на "социализма и комунизма", или поне да направи протестен митинг срещу разрушаването му.
Просто обслужващите държавната машина като разбраха, че старата машина за контрол и ограбване на хората е бракувана, веднага се втурнаха да се пренастройват как ще е най-добре за тях при новите условия.

  И сега ще е така, но с тази разлика, че нова машина за ограбване и контрол няма да има (абсолютен шок за "старите кадри" на "системата"!). Мислите ли, че ще има бунтове и протести в защита на "добрата стара държава"? Тук няма някаква идейност, която някой да тръгне да защищава, да се бори, дори да воюва за нея, тук има само интереси и действия, обикновено доста егоистични и тъмни, използващи държавните механизми за собствено облагодетелстване. Но този път тези хора и техните действия ще се разкрият, да бъдат видени от всички.

 

Другото важно нещо е, че хората на държавна служба са едни от нас. За голямото мнозинство от тях истината за държавата-корпорация също ще е  изненада, както и за останалите хора. Бих казал, че тук се изразявам колкото мога по-меко. Реакциите на хората от някои народи вероятно ще бъдат много по-бурни, включително и на хора, които са били служители на държавата. Те никога не са имали идеята, че служат не на своята държава, а на световните грабители.

Освен това, те също са бенефициенти на Публичния Тръст, както и ние. Ако не са извършили някакви престъпления, които да водят до запрещения върху свободата им или имуществото им, те са абсолютно като повечето от нас, "обикновените хора" както се казва. Ако смятате, че има извършени престъпления спрямо вас, може да помислите за подаване на съответни искове.

 

Но дори ако определени държавни служители са извършили престъпления спрямо вас, обиди и ругателство спрямо тях, нанасяне на телесни повреди, унищожаване или отнемане на имуществото им, не се толерират по никакъв начин. Новото време не е време на отмъщение или реванш. Подобни действия нямат място и извършителите им също ще носят съответната отговорност. В излезлия на 14 февруари документ от OPPT се обръща също внимание на това. Нито промяната, нито OPPT са някаква защита за нас, ако тръгнем да извършваме посегателства върху други хора - да го кажем ясно и тук!

Казано накратко - хората остават, само държавния апарат отива за претопяване. Според призванието и опита, който имат, хората, които са извършвали досега ценни за обществото дейности в рамките на държавата, може би ще могат да продължат да извършват подобни услуги и в бъдеще, ако желаят и ако има нужда от това, но вече при пълна лична отговорност, първо пред хората, на които правят някаква услуга, а след това и пред обществото като цяло. Те нямат от какво да се страхуват или да се срамуват.

А конкретно за армия, полиция, служби по сигурността и други силови ведомства. Както казах, в основната си маса и те са хора като нас, чиито права са защитени както и на всеки един от нас. Що се отнася до ръководния състав, когато съвестните и честните хора, които са отишли в тия ведомства все пак с идеята да служат на своя народ, а не на някаква държава-корпорация и машина за ограбване на ТЕХНИЯ народ в рамките на една световна "система на робство", как смятате, те на чия страна ще застанат, когато научат истината, включително с всичкото си оръжие и опит? Оръжието има тази способност да се насочва в различни посоки. Или смятате, че те ще вземат собствения си народ за заложник, само и само да не дадат властта?

Трябва да е ясно, че гениалното на "магията" е ИЗМАМАТА с "националната държава". Мнозинството от хората в държавния апарат, включително в силовите ведомства, както и всички обикновени хора сме вярвали, че колкото и да е лоша държавата, това е НАШАТА държава, държавата, която има за основен свой приоритет да се грижи за хората в тази страна. Но трябва вече да се обясни, че това, което сме мислели, че е "нашата държава", всъщност е корпорация, регистрирана в САЩ, която е изсмуквала създаденото от народа богатство към собствениците на компанията (не се безпокойте, не сте вие, а досегашните господари на света) и която е държала хората в страната в унизителното положение на роби в собствената си страна и просто работна ръка за корпорацията.

 

Грижата за хората е сведена до минимума, до който може да слезе, без да има сериозно народно недоволство. Хората на държавна служба са нещо като надзирателите на корпорацията, на тях са се давали малко повече трохи отколкото на обикновените хора, но все пак също много малко в сравнение с това, което се дава на собствениците на корпорацията.

И тук хората трябва да отговорят - искат или не искат да поддържат това формирование, наречено "нашата държава", което всъщност се оказва, че не е нито "наша", нито "държава" в смисъл суверенна държава, а някаква чуждестранна корпорация. В допълнение - срещу тази корпорация е бил предявен иск, тя не го е платила и затова е обявена в несъстоятелност, тоест фалирала е, разполага само с хартийки, които вече са обявени за невалидни. Ние сме собствениците на активите на фалиралата корпорация. Какво ще правим оттук нататък?...Смятам, че повечето хора ще схванат въпроса, след като са се запознали с истината.

Така че кой е в защита на "системата на робство". Тези "магьосници", които са я измислили, и техните най-главни "агенти" и служители, които са знаели за "системата". Това са твърде малко хора. Другата по-голяма група са хората, които са получили незаслужено високо обществено положение, значителни финансови и други изгоди, материално положение и т.н. без да имат някакви особени качества и заслуги за това освен вярност на "системата" и затваряне на очите за несправедливостта и престъпленията. Също така хората, извършили едни или други престъпления и участвали в едни или други тъмни афери, които не биха искали това да се разкрие. Но дори за последните две групи хора държавата е била "тяхната държава". Сигурен съм, че поне някои от тях също биха били разколебани в подкрепата си за "системата" и държавата, като научат истината. Но както казах по-горе, зад тая подкрепа няма някаква идея - докато "системата" ни служеше добре да можем да грабим, я подкрепяхме, но щом вече не може да ни служи, за какво да я подкрепяме.

Това е голямата Истина - С КРАЯ НА ИЗМАМАТА, РУХВА И ПОДКРЕПАТА. Всичко се крепи на това измамата да остава скрита за всички, освен за "магьосниците". Но това не може да продължи дълго, защото истината за нея излезе и те не могат вече да я спрат. Стараят се наистина да поддържат вид, че нищо не е станало и нищо не знаят, както и да не допуснат информацията до големите масмедии. Някои от чиновниците може би наистина не знаят, или не могат да повярват, че това е възможно.

Автор: ууу

 

 

Източник:

 

 

 

http://indigota.com/index.php?topic=6744.msg81364#msg81364

 

Следва продължение...

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: oppt
Категория: Новини
Прочетен: 64385
Постинги: 17
Коментари: 5
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930